Klanten vertellen....

Johan Konneman – juli 2017
Michelle is een zeer betrokken, toegewijde en professionele hondenuitlaatservice. Onze Jimmy is al vanaf pup onder haar hoede en is inmiddels 6 jaar oud. Ondanks dat we inmiddels in Haarlem wonen, maken we nog steeds gebruik van Michelle's uitlaatservice. 

Angelique Sal – april 2016
Ik vind het uitlaten door Michelle geweldig! Maar het allerbelangrijkste...Tara vind het geweldig!! Ze is mijn lieve, iets wat onzekere jonge hond. Maar ze ontdooid als sneeuw voor de zon tijdens de uitjes met Michelle! Absolute aanrader!!

Patricia Delorme – december 2015
Zeer betrokken bij honden én mensen, deskundig in hondengedrag, oog voor de behoeften van iedere individuele hond, zicht op wat er in de groep gebeurd en hiernaar kunnen handelen, de honden gaan áltijd voor ook al willen mensen even een praatje maken, gezonde dosis humor, creatief en veel in haar mars op hondentrainingsvlak!
 
Maaike Klerkx – december 2015
Michelle is professioneel in haar vakgebied.
Heeft interesse in hondengedrag en zorgt voor een prima roedel samenstelling. Voor toekomstige hondenbazen: u kunt uw hond met een gerust hart met deze uitlaatservice mee laten lopen!

Regine de Jong – december 2015
Michelle is toegewijd, deskundig, hartelijk, lief, soms te lief want ze krijgen veel snacks! Ik breng ze met een gerust hart en ze willen nooit mee naar huis.

Eva Scheltinga – december 2015
Michelle is zeer professioneel en betrouwbaar. Een wandeling is intensief en ons hondje komt altijd zeer tevreden thuis en na het eten heerlijk slapen top!
 
Gaby de Best – december 2015
Michelle is altijd vriendelijk altijd professioneel. Harde werker super voor de honden. 

Astrid – december 2015
Professionele en liefdevolle zorg voor je hond maar ook voor een goed advies ben je hier aan het juiste adres !
 
Sharon – december 2015
Als iemand hart voor de zaak heeft is het Michelle wel. Alle aandacht en liefde voor de honden!