Werkwijze

Voordat uw hond met de uitlaatservice meegaat, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de karaktereigenschappen, gezondheid en overige zaken van uw hond. Ook komt de werkwijze van de uitlaatservice aan bod en kunt u mij vragen stellen. Wanneer u gebruik wenst te maken van de uitlaatservice, worden de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doorgenomen en ondertekend. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend een keer mee te wandelen zodat u zelf kunt ervaren hoeveel plezier de honden beleven.

Groepswandeling 
Uw hond wordt thuis opgehaald met de speciaal ingerichte bus, wanneer de roedel compleet is gaan we naar een bosrijk uitlaatgebied waar ze veilig los kunnen lopen. De wandeling duurt een uur, de honden kunnen dan lekker rennen, spelen, snuffelen en zwemmen. De eerste wandeling zal de hond aan de lange lijn mee gaan tot het voor hem/haar vertrouwd is. Alle honden krijgen een penning van HUS Wolf met het telefoonnummer. De honden worden ‘handdoek droog’ thuis gebracht waar hij/zij vers water krijgt en moe maar voldaan kan nagenieten/wegdromen van de wandeling. 
De wandelingen zijn maandag, dinsdag en donderdag (woensdag, vrijdag en in het weekend op aanvraag) 
Er worden 2 groepswandelingen op een dag gemaakt, om 10.00 uur en 13.00 uur.
de tarieven voor de wandelingen vind u hier
 
Avond/Individuele wandeling
Een avond/individuele wandeling behoort ook tot de mogelijkheden, de tijden hiervoor zijn in overleg. 

Puppen wandeling (12 weken tot 6 maanden)
De wandel richtlijnen voor een pup zijn 5 minuten per levensmaand, wij hebben speciaal voor uw pup een comfortabele hondenbuggy zodat uw pup wel met de wandelingen mee kan. Tijdens de wandeling kan uw pup afwisselend los meelopen en in de buggy. Ideaal voor een goede socialisatie van uw pup. 
 
Dagopvang / Nachtopvang - Vakantie opvang
U kunt uw hond voor de dagopvang inschrijven, uw hond wordt in de ochtend opgehaald en zal overdag met de uitlaatservice meegaan. Aan het eind van de middag wordt uw hond weer thuis gebracht. Een overnachting/vakantie opvang behoort tot de mogelijkheden, uw hond gaat overdag met de uitlaat mee en verblijft de overige tijd bij mij in huis (vakantie opvang is enkel voor vaste klanten van de uitlaat en is beperkt beschikbaar).

Hondenuitlaatservicebus
De honden worden in een speciaal ingerichte hondenuitlaatservicebus gehaald en gebracht. Veiligheid staat hoog in het vaandel, zowel naar het wandelgebied en huis toe als tijdens de wandelingen. In de bus bevindt zich een elektrische dakventilatie, brandblusser en een EHBO doos. Iedere hond heeft zijn eigen ruimte tijdens vervoer, waar hij/zij heerlijk comfortabel kan liggen en wat erg prettig wordt ervaren. De bus wordt elke dag gereinigd en een keer in de week ge deep cleaned. 

 

 

Afbeelding invoegen