Steppen met je hond

Samen actief bezig zijn en genieten, steppen met je hond is teamwork!
Voor zowel baas als hond een goede work-out, samen werk je aan een goede conditie en je baas-hond binding. 

- gezond voor zowel baas als hond
- samen op pad 
- ontspannend en inspannend
- conditie en spieropbouw (been-, bil-, rug- en buikspieren)... en niet te vergeten, het is super leuk!

Tijdens de workshop of privéles ervaar je hoe leuk het is om met je hond te steppen, onder deskundige begeleiding wordt op een verantwoorde en veilige manier het steppen aangeleerd.

Eerst leer je de juiste stephouding en techniek om veilig en blessurevrij te kunnen steppen. Wanneer je als eigenaar het steppen vol vertrouwen beheerst gaan we met je hond aan de slag. Stap voor stap maakt je hond kennis met de step, iedere hond leert op zijn eigen manier en tempo. Je krijgt de mogelijkheid om diverse merken en soorten steps uit te proberen, van heel sportief tot degelijk. Ook is het mogelijkheid de walky-dog en een heupband te proberen.

Ik ben gediplomeerd step instructeur en werk volgens de visie van Actief met InZicht.

Workshops worden gegeven in kleine groepen op diverse locaties.  Wil je zelf een workshop organiseren met een vriendengroep, rashondengroep, hondenschool, o.i.d., informeer dan gerust naar de mogelijkheden.
Duur workshop ongeveer 2 1/2 uur, kosten €40,- inclusief koffie/thee, lekkers en een certificaat 

Privéles: wil je liever individueel les dan is dat uiteraard ook mogelijk. De lesinhoud is volledig afgestemd op wat jij en je hond willen en kunnen. De duur van een privéles is circa 1 1/2 uur en de kosten zijn € 55,00.

Wij verhuren diverse steps: 
de Amigo Footbike
de sportieve en lichtgewicht ‘Dogatti’ steps
Kickbike G4
Yedoo Mezeq